Sisällöntuotanto ja yhteisömanagerointi

Ideoimme ja tuotamme sisältöä sosiaalisen median kanaviin. Olemme keskittyneet sisällöntuotantoon Instagramissa ja Facebookissa. Erillisen sopimuksen mukaan teemme sisältöjä myös Pinterestiin.

Asiakkainamme on valtakunnallisesti toimivia isoja kuluttajabrändejä. Osan kanssa olemme aloittaneet yhteistyön syksyllä 2017 ja yhteistyömme jatkuu edelleen. Hallinnoimillamme tileillä on Facebookissa yli 100.000 seuraajaa ja Instagramissa 40.000 seuraajaa.

Yhteisömanagerointia, eli keskustelujen valvontaa, niihin osallistumista, kysymyksiin vastaamista ja niiden hallinnointia teemme jokaisena päivänä. Olemme paikalla silloin, kun seuraajasikin ovat eli myös iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Yhteisömanagerointiin sisältyy myös seurattavien # -merkintöjen valvonta, niihin reagoiminen sekä niistä tykkääminen.

Kysy lisää, kerromme mielellämme tarkemmin esimerkkejä töistämme!

Kuva: Minna Furu

Sisällön markkinointi ja aktivoivat toimenpiteet

Facebook on “kaverikanava”, Instagramin ollessa “visuaalinen kanava”. Facebookissa on tärkeää puhutella kaverilta kaverille, Instagramissa taas on tärkeää jakaa visuaalisesti tyylikästä sisältöä, joka pysäyttää.

Sisällön markkinointi on oleellinen osa sisällöntuotantoa. Mikäli halutaan saada tuloksia aikaan, siihen tulee varata kunnollinen markkinointibudjetti. Ilmaista näkyvyyttä on mahdollista saada vain sellaisilla tileillä, joilla seuraajakunta on erittäin sitoutunutta ja seuraajien määrä on riittävän suuri.

Sisällöntuotantoa ja sisällön markkinointia pitää tehdä säännöllisesti, järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti. Ainoastaan näin toimimalla saadaan merkittäviä tuloksia aikaan.

Erilaiset kilpailut, arvonnat, äänestykset sekä seuraa ja voita -kampanjat ovat omien fanien keskuudessa suosittuja, niiden avulla lisätään kohdeyleisön sitoutuneisuutta brändiin ja tarjottuun sisältöön..

Stoorit, eli tarinat

Instagramin tarinat, eli stoories -ominaisuus julkaistiin vuonna 2016 ja niiden suosio nousee koko ajan. Tällä hetkellä stoorit ovat merkittävä osa sisällöntuotantoa Instagramissa. Stoorin saa jaettua samalla kertaa myös Facebookiin, mutta toistaiseksi niiden katselu on sillä puolen ollut vähäisempää.

Stoorissa voi julkaista kuvia ja videoita, jotka katoavat vuorokaudessa. Insta-stoorien osalta ei ole syytä heittäytyä turhan vakavaksi. Kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia tehosteita, joita on tarjolla. Stooreihin voi lisätä esim. kyselyitä, tekstiä, giffejä jne.

Stoorit saa myös kerättyä esimerkiksi aihealueittan oman profiilin kohokohtiin. Voit kerätä vaikkapa uutuudet yhdeksi kohokohdaksi ja ohjata postauksissasi ihmisiä menemään kohokohtiin ja tutustumaan tarkemmin aiheeseen. Stooreihin saa lisättyä myös suoran linkin omalle nettisivulle. Tässä tosin on rajoite. Tililläsi pitää olla minimissään 10.000 seuraajaa ennenkuin tämä on mahdollista.

Kuva: Pixabay

Syyskuun 2019 tulokset

Postauksia ja stooreja tehty syyskuussa yhteensä 104 kpl

FACEBOOK
Näyttökertoja yhteensä 1.521.400
Reaktioita* postauksissa yhteensä 63.300

INSTAGRAM
Näyttökertoja yhteensä 1.392.200
Tykkäyksiä postauksissa yhteensä 21.000
Kommentteja postauksissa yhteensä 645

Kuukausikohtaiset tavoittavuudet (tavoitetut yksittäiset henkilöt) ovat olleet hallinnoimillamme tileillä 35.000 – 870.000 välillä.

*Facebookin reaktiot pitävät sisällään kaikki tykkäykset ja kommentit postauksiin

Kuva: Pixabay

Tapahtumien tuotanto ja toteutus

Projektiluontoisesti meillä on mahdollista toteuttaa tapahtumia. Tapahtumien toteutus tehdään aina avaimet käteen -periaatteella esimerkkinä messuosastot.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää toteuttamistamme tapahtumista! 

Kuva: Pixabay, muokattu Canvalla

Yrityksen kotisivut

Erillisen sopimuksen mukaan meillä on mahdollisuus toteuttaa muutamia kotisivuprojekteja vuosittain.

Kotisivut rakennamme WordPress -alustalle.

Arvioitu kustannus projektille on 1.000 – 6.000 euroa. Käyntikorttisivusto, eli sivusto, jolta löytyy yrityksen perustiedot maksaa 1.000 – 2.000 euroa ja laajemmat sivustot 2.000 eurosta ylöspäin.

Viimeisten kahden vuoden aikana olemme toteuttaneet asiakkaillemme reilut kymmenen kotisivua tai verkkokauppaa.