Tällä kertaa New Work Factoryn Vinkkipankissa esittelyssä moo.com, josta saat supermakeita käyntikortteja.

Jos ikinä on iskenyt käyntikorttikateus tai jos olet vailla jotakin erilaista ja erottuvaa, niin ei muuta, kuin kipin kapin tämän palvelun pariin. Täältä niitä saa. Hinnat ovat kohtuulliset, itseasiassa laatuun ja muokattavuuteen nähden mielestäni jopa edulliset. Sivuilla löytyy runsaasti inspiraatiota ja ideoita sekä erilaisia vaihtoehtoja. Jos sivuilla surffatessa tulee tunne, ettei oikein pysty kuvittelemaan kortteja livenä, niin sitten ei muuta, kuin näytepakkaus tilaukseen. Linkki tilaamaan näytteet löytyy tämän artikkelin lopusta.

Supermakeita, mieleenjääviä käyntikortteja

Sivuilta löytyy paljon inspiraatiota ja ideoita omien korttien suunnitteluun ja tilaukseen. Korttien yksi parhaimpia puolia on mielestäni muunneltavuus, kortin taustapuoli voi olla jokaisessa kortissa erilainen ja vain mielikuvitus on rajana sille, mitä voit ideoida. Näkisin, että esimerkiksi valokuvaajalle tämä on kertakaikkisen loistava vaihtoehto, koska jokaisen kortin taakse voi halutessaan laittaa erilaisen kuvan, mikä sen parempi tapa käyntikortin yhteydessä esitellä omaa osaamistaan. Kortit painetaan erittäin paksulle 400 ja 600 gramman paperille.Näitä saa eri kokoisina, vaikkapa minikorttina, mikä sekin voi toimia varsin hyvin joillekin.

Peruskäyntikortteja

Moo tarjoaa myös ns. peruskäyntikortteja, tosin huomattavasti totuttua paksummalle paperille, eli 350 grammaa. Jotenkin tässä vaan käy niin, että hetken sivuja selailtuaan ne perusmallit eivät enään vaan kolahda ja mieli halajaa sitä vähän parempaa mallia. Heiltä löytyy totuttua perusmallia, neliön muotoista ja niin sanottu minikortti, joka sekin voi toimia joillekin varsin hyvin.

Käyntikortti + NFC teknologia

Innostuin kovasti näistä NFC teknologialla varustetuista korteista. Sivuilta löytyy video, jossa näytetään valmistus ja toiminta. Käyntikortin sisään kiinnitetään siru ja sen avulla asiakkaasi pääsee suoraan haluamaasi paikkaan, esimerkiksi nettisivuillesi, Instagram -tilillesi tai vaikkapa LinkedInniin. Videolta näytetään, miten korttia heilauttamalla puhelimesta aukeaa sivusto automaattisesti. Olisin ehdottomasti halunnut tilata näitä, mutta valitettavasti ainakin tällä hetkellä tämä toimii ainoastaan Android- ja Windows -puhelimilla. Omista asiakkaistani ja yhteistyökumppaneistani kohtuullisen iso osa käyttää iOS -käyttöjärjestelmän puhelimia. Tätä täytyy kylläkin vahtia…. jos vaikka tulee jonakin päivänä myös iOs -toimivaksi.

Käyntikortin suunnittelu

Sivuilla tarjotaan paljon erilaisia valmiita malleja, joita muokkaamalla tilaaminen hoituu kohtuullisen näppärästi. Muokattavuus on mielestäni erinomaisen hyvä ja kirjasintyyppejäkin on tarjolla hyvä määrä. Mikäli mikään valmiista ehdotuksista ei kolahda, niin aina voi suunnitella käyntikortin oman makunsa mukaan ja alusta saakka personoiduksi. Suunnittelutyökalu on helppo ja näppärä käyttää, siitä selviää vaikka ei aikaisemmin olisi mitään suunnitellutkaan.

Mitä muuta Moo tarjoaa?

Tarjolla on myös postikortteja, kirjekuoria, muistikirjoja ja käyntikorttikoteloita. Jos hankit tätä kautta asiakkaallesi käyntikortteja, voit tilata kauniit käyntikorttipakkaukset tilauksen mukana toimitettavaksi.

Jos tuntuu siltä, ettei verkkosivujen kuvista saa riittävästi tuntumaa korteista, niin voit tilata itsellesi näytepakkauksen. Paketti tulee postissa muutamissa päivissä ja sen voi tilata itselleen täältä: https://www.moo.com/uk/free-sample-business-cards.html

Tilaa blogiartikkelit

New Work Factory on markkinointitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen erilaisia markkinoinnin palveluja. Meidän kauttamme saat yrityksellesi WordPress -pohjalle rakennetut kotisivut tai verkkokaupan. Suunnittelemme myös logoja ja rakennamme yrityksellesi visuaalisen ilmeen. Sisällöntuotanto, eli markkinoinnillinen sisältöjournalismi kuuluu myös palveluihimme. Yksinkertaisimmin sanottuna sisällöntuotantoa yrityksesi sosiaalisen median kanaviin esimerkiksi Facebook, Instagram, blogit jne. Toteutamme myös tapahtumia ja erityisesti sydäntämme lähellä ovat valtakunnalliset konsulenttitapahtumat, eli myyntiesittelyt vähittäiskaupoissa. Jos voimme olla avuksi, niin ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan lisää. Markkinointitoimisto New Work Factory, Minna Furu, puhelin 040 558 6045 tai s-posti minna@newworkfactory.com.

#sosiaalisiakohtaamisialivenäjaverkossa  #sanoistatekoihin