Tämä on mielestäni varsin mielenkiintoinen yhden valokuvaajan kuvapankki – Ryan McGuire. Ryan kertoo olevansa itseoppinut suunnittelija, kehittäjä, valokuvaaja, abstrakti taiteilija ja luova johtaja. Täältä löydät ilmaisia ja hyvin omaperäisiä valokuvia, kannattaa tutustua!

Ryan McGuirella on valokuvaamiseen varsin humoristinen ote. Suurin osa kuvista on lievästi sanottuna erikoisia, sekä omalaatuisia ja hullun humoristisia. Näitä voisi kuvata sanoilla “hiukan päätön ote”, positiivisessa mielessä. Jos siis kaipaat esimerkiksi yrityksen kotisivuille tai vaikkapa yritysesittelyysi päättömiä ja omalaatuisia kuvia, niin tästä kuvapakista voit hyvinkin löytää kaipaamasi :):

“Päättömien” kuvien lisäksi täältä löytyy myös neutraalempia vaihtoehtoja. Selailu täällä, kuten näissä kuvapankeissa yleensäkin, vaatii hieman aikaa ja energiaa. Kuvat on luokiteltu aihealueittan (tammikuussa aihealueet: animals, nature, objects, people, urban, whimssical), joten pääset helposti vauhtiin ja selaamaan välittömästi etsimäsi aihealueen alta.

Uusia kuvia tälle sivustolle ilmestyy käytännössä joka ikinen viikko. Kuvat siis vapaassa käytössä yrityksesi kotisivuilla (toki kaikessa muussakin) ja kuvaajan nimeä ei tarvitse mainita, joskin sivuilla on suositus mainita kuvaajan nimi. Mielestäni se olisi kaikkien käyttäjien taholta reilu ele, saat kuvan nollaveloituksella, joten on kohtuullista antaa kuvasta kunnia sille, kenelle se kuuluu.

Kuvia löytyy osoitteesta www.gratisography.com , josta voit käydä näppärästi lataamassa näitä omiin käyttötarkoituksiisi. Jos haluat maksaa kuvien käytöstä, niin mikään ei estä sitäkään, sivujen kautta on helppoa lähettää lahjoitus kuvaajalle. Lahjoitukset tehdään luotettavan PayPalin kautta.

 

New Work Factory on Kokkolassa sijaitseva markkinointitoimisto, joka tarjoaa yrityksille markkinoinnin palveluja. Palveluvalikkomme pitää sisällään tapahtumat (konsulentit, messuosastot, yritystilaisuudet jne.), sisältömarkkinoinnin ja sisällöntuotannon sosiaalisten medioiden kanaviin (Facebook, Instagram, blogiartikkelit jne.), graafisen suunnittelun (logosuunnittelu, graafinen ohjeistus) sekä kotisivujen  ja verkkokauppojen tuottamisen aina suunnittelua myöten rakennettuna WordPress -alustalle.

#sosiaalisiakohtaamisialivenäjaverkossa  #sanoistatekoihin