Tällä kertaa New Work Factoryn Vinkkipankki antaa ilmaisen neuvon oikolukuun. Törmäsinpä tässä päivänä yhtenä palveluun nimeltä Oikofix. Tämäpä vasta näppärä apuri oikeinkirjoituksen tarkistamiseen. Palvelun käyttö on ehkä maailman helpointa. Kirjoitat vain pyydettyyn kenttään verkkosivun osoitten ja ohjelma etsii verkosta tekstit ja tekee kielentarkistukseen. Oikoluvun tulokset näet välittömästi.

Oikofix kertoo sivuillaan tavoitteena olevan tarjota kattava ja monipuolinen oikolukupalvelu, jonka käyttö on helppoa ja miellyttävää ihan kenelle tahansa. Kehittämisestä on vastannut Harri Pitkänen ja hän pyytää antamaan palautetta tai laittamaan sähköpostia, jos huomaat siinä jotakin parannettavaa. Harri Pitkänen kertoo auttavansa mielellään myös muissa suomen kielen koneelliseen käsittelyyn liittyvissä haasteissa.

 

Tarkista omien kotisivujesi oikeinkirjoitus vaikka heti. Tästä linkistä pääset suoraan sivulle:

https://oikofix.com/web

New Work Factory on markkinointitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen erilaisia markkinoinnin palveluja. Meidän kauttamme saat yrityksellesi WordPress -pohjalle rakennetut kotisivut tai verkkokaupan. Suunnittelemme myös logoja ja rakennamme yrityksellesi visuaalisen ilmeen. Sisällöntuotanto, eli markkinoinnillinen sisältöjournalismi kuuluu myös palveluihimme. Yksinkertaisimmin sanottuna sisällöntuotantoa yrityksesi sosiaalisen median kanaviin esimerkiksi Facebook, Instagram, blogit jne. Toteutamme myös tapahtumia ja erityisesti sydäntämme lähellä ovat valtakunnalliset konsulenttitapahtumat, eli myyntiesittelyt vähittäiskaupoissa. Jos voimme olla avuksi, niin ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan lisää. Markkinointitoimisto New Work Factory, Minna Furu, puhelin 040 558 6045 tai s-posti minna@newworkfactory.com.

#sosiaalisiakohtaamisialivenäjaverkossa  #sanoistatekoihin