Skitterphoto.com -osoitteesta löytyy monipuolinen ja tosi kiva kuvapankki. Skitterphoton kuvia voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, myös kaupallisesti. He ovat viime aikoina etsineet aktiivisesti uusia kuvaajia sivustolleen, uudet ja entistä laajemmat Skitterphoto -sivut julkistetaan parin päivän päästä 17.2.2017.

Ilmaisia kuvapankkikuvia käytettäessä on toki syytä muistaa se, että näitä voi käyttää kuka tahansa muukin, vaikkapa saman alan yrittäjä lähialueelta. Itse olen sitä mieltä, että kannattaa kuitenkin mieluumin turvautua näihin laadukkaisiin kuvapankkikuviin, kuin itse otettuihin huonoihin kuviin. Pitkällä tähtäimellä monelle yrittäjälle tuleekin sitten mahdolliseksi ammattikuvaajan palkkaaminen, jolloin voi varmistaa täysin yksilölliset ja juuri omaa tarkoitusta varten otetut laadukkaat, ammattilaisen ottamat valokuvat.

PS. Yksi kiva lisä vielä tästä sivustosta. Skitterphoton kautta on mahdollista tilata canvas -taulu valitsemastaan valokuvasta. Kuvavaihtoehtoja riittää, täältä on helppo löytää etsimänsä :).

New Work Factory on Kokkolassa sijaitseva markkinointitoimisto, joka tarjoaa yrityksille markkinoinnin palveluja. Palveluvalikkomme pitää sisällään tapahtumat (konsulentit, messuosastot, yritystilaisuudet jne.), sisältömarkkinoinnin ja sisällöntuotannon sosiaalisten medioiden kanaviin (Facebook, Instagram, blogiartikkelit jne.), graafisen suunnittelun (logosuunnittelu, graafinen ohjeistus) sekä kotisivujen  ja verkkokauppojen tuottamisen aina suunnittelua myöten rakennettuna WordPress -alustalle.

#sosiaalisiakohtaamisialivenäjaverkossa  #sanoistatekoihin