Responsiiviset kotisivut ovat tätä päivää ja kenenkään ei enää pitäisi edes joutua keskustelemaan siitä, että tehdäänkö sellaiset vai ei. Ammattitaitoinen kotisivujen tekijä ei välttämättä ota asiaa edes puheeksi – responsiivisuus on mielestämme itsestäänselvyys eikä lisäosa tai kustannuksia lisäävä palvelu.

Responsiivisuus on yksinkertainen asia. Responsiiviset kotisivut skaalautuvat sopivaksi kaikenlaisilla laitteilla, eli suomeksi sanottuna, kotisivut toimivat sujuvasti millä tahansa laitteilla. Esimerkkinä fontti (eli teksti) skaalautuu näytön koon mukaiseksi, jolloin sitä on helppoa lukea. Tai jos kotisivuillesi on rakennettu kaksi palstaa vierekkäin, tulee tämän muuttua mobiililla selatessa yhdeksi palstaksi, jotta lukeminen ja selailu ylipäätään onnistuu näppärästi.

Tarvittaessa mobiilisivustot voidaan rakentaa hieman eri tavalla, kuin koneella selailtavat. Esimerkiksi paljon aikaa vaativat lataukset, kuten videot voidaan jättää pois tai joissakin tapauksissa voi jopa olla perusteltua rakentaa mobiiliin yksinkertainen sivusto, jossa näkyy yrityksen logo sekä yhteystiedot ja lyhyesti tiedot yrityksestä.

Miksi tästä nyt sitten kohistaan. Miksi responsiiviset sivut tarvitaan?

  1. Suomalaisilla on käytössään keskimäärin kolme erilaista laitetta, joilla he käyttävät internettiä.
  2. Mobiililaitteilla tehtävä netin selailu kasvaa räjähdysmäisesti vuosittain. Maailmanlaajuisesti netin mobiilikäyttö ohitti tietokoneella tehtävän nettiselailun jo vuonna 2016 ja suomi tulee kovaa vauhtia perässä.
  3. Google tykkää mobiiliystävällisistä kotisivuista
  4. Tutkimusten mukaan noin kolmasosa kävijöistä poistuu sivulta välittömästi, mikäli ne eivät toimi käytössä olevalla laitteella.Se on aika paljon, eikö totta?
  5. Sidosryhmilläsi ja asiakkaillasi on kymmeniä erilaisia laitteita ja eri kokoisia näyttöjä, on tärkää, että käyntikorttisi verkossa, eli kotisivusi toimivat kaikilla asiakkaidesi laitteilla.

Me toteutamme asiakkaillemme kotisivut responsiivisesti. New Work Factory on erikoistunut avoimen lähdekoodin WordPress -alustaan. Pidämme tätä ehdottomasti parhaimpana vaihtoehtona kotisivujen alustaksi. Avoin lähdekoodi tarkoittaa sitä, että alustaa on kehittämässä tuhannet vapaaehtoiset ympäri maailman. Esimerkkinä mainittakoon juuri tämä responsiivisuus, se ei ole ollut WordPress -alustojen osalta ongelma tekemisen eikä hinnankaan näkökulmasta. Sivut sai muutettua responsiivisiki kohtuullisen näppärästi, eikä siitä syntynyt valtavia lisäkustannuksiakaan.

Tarvitsetko yrityksellesi kotisivut? Me autamme mielellämme, ota yhteyttä, niin jutellaan lisää. Minna, puhelin 040 558 6045.

New Work Factory on Kokkolassa sijaitseva markkinointitoimisto, joka tarjoaa yrityksille markkinoinnin palveluja. Palveluvalikkomme pitää sisällään tapahtumat (konsulentit, messuosastot, yritystilaisuudet jne.), sisältömarkkinoinnin ja sisällöntuotannon sosiaalisten medioiden kanaviin (Facebook, Instagram, blogiartikkelit jne.), graafisen suunnittelun (logosuunnittelu, graafinen ohjeistus) sekä kotisivujen  ja verkkokauppojen tuottamisen aina suunnittelua myöten rakennettuna WordPress -alustalle.

#sosiaalisiakohtaamisialivenäjaverkossa  #sanoistatekoihin

New Work Factory on markkinointitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen erilaisia markkinoinnin palveluja. Meidän kauttamme saat yrityksellesi WordPress -pohjalle rakennetut kotisivut tai verkkokaupan. Suunnittelemme myös logoja ja rakennamme yrityksellesi visuaalisen ilmeen. Sisällöntuotanto, eli markkinoinnillinen sisältöjournalismi kuuluu myös palveluihimme. Yksinkertaisimmin sanottuna sisällöntuotantoa yrityksesi sosiaalisen median kanaviin esimerkiksi Facebook, Instagram, blogit jne. Toteutamme myös tapahtumia ja erityisesti sydäntämme lähellä ovat valtakunnalliset konsulenttitapahtumat, eli myyntiesittelyt vähittäiskaupoissa. Jos voimme olla avuksi, niin ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan lisää. Markkinointitoimisto New Work Factory, Minna Furu, puhelin 040 558 6045 tai s-posti minna@newworkfactory.com.